Reacties van aanstaande moeders:

* Super!! Een ander woord hebben wij niet voor de service en rust die jullie in onze zwangerschap ingebouwd hebben. Wij zijn nu bijna 27 weken zwanger en hebben een hyperactieve smurf in het buikje zitten. Na een eerste zwangerschap die fout liep, en bij deze zwangerschap waar ik bij 12 weken begon te vloeien, was het een hele verademing om de Bellytalk in huis te hebben. Het hartje hoorde wij nog eerder dan de verloskundige en met name op de rusteloze momenten dat de angsten je even teveel worden geeft het horen van de hartslag van je baby een enorme aanmoediging en een stukje vertrouwen in jezelf en de zwangerschap! Nogmaals dank voor de diensten die jullie bieden. Ik hoop eind augustus een gezonde smurf op de wereld te zetten en bij een eventuele 2e kindje halen we de Bellytalk zeker weer in huis! Klasse!

* Ik ben nu 10 weken en 3 dagen zwanger van de tweede.En ik heb net het hartje al gehoord. Ik loop natuurlijk helemaal te stralen. En wil jullie bedanken dat jullie zoiets opgericht hebben.Jullie geven de onzekere vrouw toch weer heel veel goede moed.
Harstikkende bedankt daarvoor.

* Ik heb er veel plezier van gehad en ben bij dat ik jullie internetsite destijds gevonden heb. Ik had namelijk al een BabySoundListner maar dat is niet te vergelijken met jullie Bellytalk. Vanaf de dag dat ik de Bellytalk doppler in huis had heb ik de geluiden van mijn baby's hartje zonder problemen kunnen vinden. En dat was erg leuk, ook voor mijn vriend en natuurlijk ook voor oma (die geen kans voorbij liet gaan om even te luisteren) maar het was ook erg geruststellend. Bij een eventuele volgende zwangerschap zal ik zeker weer gebruik maken van de Bellytalk doppler!

* Via de sponsorcommissie van Lieve Engeltjes kwam ik op jullie site terecht. Na een eerdere zwangerschap met tragische afloop is het tijdens deze zwangerschap erg fijn om extra zekerheid te hebben. Een fantastisch product en een supersnelle levering. Ik ben dus tevreden!!!!

* Hierbij wil ik u bedanken voor de BellyTalk die ik thuis heb ontvangen en regelmatig met plezier heb gebruikt. Wil jullie nogmaals bedanken voor de verhuur van zulke heerlijke producten en zal bij mijn volgende zwangerschap zeker weer aan jullie denken!

* We hebben zeer zeker plezier gehad van de doppler. De doppler heeft toch heel veel rust gebracht in deze zwangerschap, hartelijk dank hiervoor!

* De BellyTalk Doppler is een wereld van verschil met andere apparaten. Met de BabySoundListner kreeg ik allerlei geluiden maar juist niet het hartje en daar wordt je nerveus van. Met jullie BellyTalk is het heel eenvoudig Het kloppen van het hartje is dan overduidelijk en heel helder, zonder allerlei bijgeluiden. Echt geweldig. Zo'n BabySoundListner kost al gauw 40 euro in de winkel. Dan kun je veel beter een paar maanden de BellyTalk huren. In ieder geval heel veel succes met je zaak en ik gun alle zwangere vrouwen deze ervaring.

* Na een aantal maanden de doppler intensief te hebben gebruikt sturen wij deze nu retour. We zijn er erg positief over, wat super om op ieder moment even te kunnen luisteren en genieten!

* Bedankt voor de onwijs goede services. Onze zwangerschap is nu toch al een grote spanning en die is nu zeker met 75% afgenomen!!! We hopen er nu van te kunnen genieten en in april een gezonde kleine te krijgen, dus ik houd de doppler nog wel even.

*Ik was heel tevreden en het nam heel veel onzekerheid weg, zou het zeker iedereen aanraden en misschien tot een volgende keer.

*Ik ben nu 21 weken zwanger en voel de baby goed bewegen. We hebben erg veel plezier gehad van de BellyTalk, het heeft ontzettend bijgedragen tot onze geruststelling dat alles goed was, heel erg fijn dat dit bedrijf bestaat!

* Ik heb gisteren de BellyTalk bij jullie besteld en ik heb hem vanmiddag al gekregen.Dus jullie hebben echt superservice.

*Ik kan niet anders zeggen dat ik er echt van genoten heb en dat ik blij was dat ik zo nu en dan als ik dacht dat het nodig was even naar het hartje heb kunnen luisteren.
Bedankt nogmaals

produkten

Doppler met recorder

Doppler met display

Bestellen


Het hartje horen en opnemen, 29 euro per maand!
Met extra digitaal display voor de aanduiding van het aantal hartslagen per minuut, 46 euro per maand.
Ultrasoon gel , handig verpakt in knijptube, hypoallergeen getest en wateroplosbaar.